خانه / سرگرمی و تفریحی / طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خوشرنگ

 

همراه باشید با ایران ناز و طرز تهیه مربای انجبر

انجیر سبز ۱ کیلو
شکر ۲۸۰ گرم
هل دو عدد هل
چوب دارچین ۱ عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده یک سوم پیمانه
عصاره وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱/۴ قاشق غذا خوری

 

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه.

 

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خوشرنگ

 

انجیر شسته را کاملا خشک کنید .در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.

 

بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود
و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود.

 

بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر می ریزیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد.

 

طرز تهیه مربای انجیر خوشمزه و خوشرنگ

 

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر

مربای انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
مربای انجیر را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

عکس هایی از هتلی لاکچری که تنها یک اتاق دارد

عکس هایی از هتلی لاکچری که تنها یک اتاق دارد   هر گردشگر می داند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *