خانه / سرگرمی و تفریحی / دستور تهیه شیرینی مرنگ نوروزی

دستور تهیه شیرینی مرنگ نوروزی

در این بخش با دستور تهیه شیرینی پرطرفدار و خوشمزه پفکی یا مرنگ با پایگاه ایران ناز همراه هستید شیرینی بسیار متفاوت با دستور تهیه آسان و کم هزینه! مناسب برای رفت و آمدهای نوروزی. نوش جان

 

 شیرینی پفکی یا مرنگ

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : ۱ پیمانه
پودر شکر : ۲ پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو : چند قطره
پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه
رنگ خوراکی : به مقدار لازم

 

دستور تهیه شیرینی مرنگ نوروزی

 

طرز تهیه شیرینی پفکی یا مرنگ

مرحله ۱: سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

مرحله ۲ : آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )

مرحله ۳ : سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

 

دستور تهیه شیرینی مرنگ نوروزی

 

نکات مهم در تهیه شیرینی پفکی یا مرنگ

۱ – برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
۲ – مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از ۵ دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
۳ – به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
۴ – رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

امیدواریم با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه، رنگارنگ و سریع لحظات شیرین تری داشته باشید.


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

عکس هایی از هتلی لاکچری که تنها یک اتاق دارد

عکس هایی از هتلی لاکچری که تنها یک اتاق دارد   هر گردشگر می داند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *